Orthero

Pse Orthero...?

Mund të instalohet dhe të hiqet lehtë. Në rastet tuaja të veçanta ju mund të mos i përdorni ato.

Vend: 11+

Mjek: 2000+

Me Orthero: 20000+

Periudha
Periudha

Vlerësohen, modelet orale të ekzaminuara nga Ortodontistët

Vizioni ynë është, dhënia e përparësisë së dëshirave apo nevojave të secilit klient duke e garantuar ofrimin e kujdesit të sigurt, të besueshme, transparente dhe inovative.

Trajtimi

Duke marrë parasysh ankesat e pacienteve bëhet realizimi i marrjes së matjeve të nevojshme, fotografive dhe rrezeve x panoramike.

Analiza

Vlerësohen, modelet orale të ekzaminuara nga Ortodontistët dhe bëhet planifikimi i renditjes ideale të dhëmbëve. (3D setup)

Pagesa

Në mënyrë që "Pllakezat Orthero" të hyjë në prodhim, ju përmes portalit duhet të bëni konfirmimin e rastit dhe të kryeni pagesën.

Prodhimi

Në vazhdën e aprovimit tuaj trajtimi i nevojshëm mundësohet me` `Pllakezat Orthero" prodhohen me printer 3D të cilët kanë prezencion të lartë.
Galeri

estetike, e rehatshme dhe çmime e lir

Brendi ynë, duke e prioritizuar cilësinë, qëndrueshmërinë dhe faktorët financiar, promovon dhe ofron produktet kryesore dhe të njohura të sektorit dentar tek mjekët, spitalet dhe poliklinikat.

biMedical

#BuzeqeshniMeNe

biMedical

#SmileWithUs

biMedical

#OrtheroSmile

biMedical

#Estetikë

biMedical

#KosovaDentist