Rreth Nesh
Rreth Nesh

Bi Medical është themeluar në Kosovë me seli në Prizren.

Brendi ynë, duke e prioritizuar cilësinë, qëndrueshmërinë dhe faktorët financiar, promovon dhe ofron produktet kryesore dhe të njohura të sektorit dentar tek mjekët, spitalet dhe poliklinikat.

Me ofrimin e shërbimeve anembanë në vend, brendi ynë, me një intenzivitet të lartë kujdesët për dorëzimin e produktit tuaj në kohë dhe në vend, po ashtu si parim gjithmonë punojmë duke garuar me kohën.

Misioni
Misioni

Misioni Bi Medical

Ne si Bi Medical, duke vepruar me vetëdijen se tregu ku gjendemi është duke u zhvilluar çdo ditë e më shumë, sigurohemi për të gjitha shërbimet që ofrohen nga nesh të funksionojnë në mënyrë të shëndetshme, afatgjatë dhe në aktualitet.
Vizioni
Vizioni

Vizioni Bi Medical

Vizioni ynë është, dhënia e përparësisë së dëshirave apo nevojave të secilit klient duke e garantuar ofrimin e kujdesit të sigurt, të besueshme, transparente dhe inovative.
Galeri

estetike, e rehatshme dhe çmime e lir

Brendi ynë, duke e prioritizuar cilësinë, qëndrueshmërinë dhe faktorët financiar, promovon dhe ofron produktet kryesore dhe të njohura të sektorit dentar tek mjekët, spitalet dhe poliklinikat.

biMedical

#BuzeqeshniMeNe

biMedical

#SmileWithUs

biMedical

#OrtheroSmile

biMedical

#Estetikë

biMedical

#KosovaDentist

Adresa: Nazmi Hasani Nr.29

Adresa: Nazmi Hasani Nr.29, Prizren - Kosovë

Email: info@bimedical-rks.com
Fax: +38329210250
Tel: +38329210250
Mob: +38349100831
Mob: +38344100889

Keni probleme? Gjeni përgjigjën për kërkesën tuaj këtu. Mos hezitoni të na kontaktoni.